Spar Geilo

Velkommen til en helt uvanlig Sparbutikk midt i hjertet av Geilo. Butikken er åpen for deg 7 dager i uka. Gjennom nesten 120 år har vi vært der for våre kunder.

Våre 25 høyt motiverte ansatte har som motto: Vi hjelper kundene med alt!

«Handelslaget» har et sortiment på 13 500 varer i nye moderne lokaler.

Åpningstider:
Mandag til torsdag: 8 – 20
Fredag: 8 – 21
Lørdag: 8 – 18
Søndag: 10:30 – 18

Adresse:
Kyrkjevegen 18,
3580 Geilo

Sentralbord: 32 09 09 99
Direkte butikk: 920 57 974, 922 55 224
Ferskvare: 920 58 576
Post i butikk: 920 59 847

Send oss en mail

Ferskvare

Spar er den eneste dagligvarebutikken på Geilo med ferskvare- og fiskedisk. Spar Geilo har et stort utvalgt av delikatesser, fisk og varmat.

Delikatesse

I delikatesseavdelingen finner du alt av ferske biffer som entrecote, indre- og ytrefilet av storfe. I disken kan du også kjøpe et stort utvalg av hjemmelagde salater som potet-, italiensk-, wardorf- og brokkolisalat. Vi har også fersk oppskåret roastbiff. I sesong finner du også ferske lammeprodukter som lammeskank, lammekoteletter og lammelår.

Fisk

Vi fyller opp Hallingdals største fiskedisk med fersk fisk tirsdag og torsdag. Hver fredag tilbyr vi deg ferske reker og skalldyr. Ønsker du noe spesielt til helgen av fisk eller skalldyr må vi ha bestillingen i løpet av tirsdag samme uke. Ring oss på 920 58 676 for bestilling.

Varmmat

I varmdisken finner du mange muligheter for varmlunsj som grillet kylling, kyllinglår, kyllingvinger, hamburgere, hjemmelaget pizza, lasagne, karbonadekaker og lunsjkaker.

Catering

Våre dyktige medarbeidere i ferskvaredisken lager koldtbord for enhver anledning. Hos oss kan du også bestille snitter, tapas, gryteretter og kaker. Ta kontakt på telefon 920 58 576 eller e-post spar.geilo@spar.no for menyforslag og pris.

Minimumsbestilling for koldtbord er 10 personer.

Frukt og grønt

Frukt og grønt er viktig for våre kunder. Vi skal til enhver tid ha det beste utvalget av frukt og grønnsaker og har ekstra fokus på økologiske produkter. Det vi ikke har i butikken skaffer vi deg.

Vi har også et stort utvalg av blomster.

Ferskt brød og bakevarer

Hos oss finner du ferske brød og bakevarer. Vi selger også lokalt brød fra Highland bakeri.

Lokalprodusert mat

Vi vet at våre kunder setter pris på kvalitetsprodukter fra lokale produsenter. Dette tar vi på alvor, og Hallingdals største utvalg av lokalprodusert mat finner du hos oss.

Til huset eller hytta

Spar Geilo har en stor nonfoodavdeling. Her finner du et bredt utvalg av kjøkkenutstyr og det du trenger til huset eller hytta.

Parkering

Det er gode parkeringsmuligheter både utendørs og i vår parkeringskjeller. Vi har 16 parkeringsplasser utendørs og 79 i kjelleren. Vi har HC-plasser både rett utenfor butikken og i parkeringskjelleren.

Hos oss finner du post i butikk og Post Nord

© Levert av Hallingdølen AS